Isa & Minigänget – Stallbästis

Ny bok i serien om Minigänget!

Stallbästis

Stallbästis bokomslag

Stallbästis är fjärde, fristående boken i serien om Isa och Minigänget

Handling:

Vera lever livet som nybliven ridskoleponny. En dag pratar hästarna om sina innersta drömmar. En vill bli berömd tävlingshäst, en annan drömmer om att få föl. Vera bestämmer sig för att uppfylla sina vänners drömmar, men när en hemsk olycka händer på ridskolan blir det bråttom. Kommer Vera att kunna hjälpa sina vänner och vad händer med hennes egen dröm? Den hon inte vågar avslöja för någon …

Bläddra i Stallbästis!

Finns att köpa hos till exempel Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln

Kolla, nu finns det fyra böcker om oss i Minigänget!

Recensioner om Stallbästis!

Högsta betyg av Btj, 5 av 5!

Man blir så varm inombords av Lotta Hylanders böcker om Isa och Minigänget. Jag har haft förmånen att läsa de tre tidigare böckerna och de håller alla samma höga kvalitet. {…} Det är med en otrolig skicklighet som författaren presenterar hästarna och deras gemensamhet, hur de pratar med varandra, med de andra djuren och hur de förstår vad människorna säger. Det är så varmt och kärleksfullt och så mycket klokhet att man blir berörd som läsare.{…}Boken innehåller också humor, kärlek och dramatik. 

Lektör Ewa Wendt

Recensionen publiceras i sin helhet i Btj häfte nr 19 2020.

Angelica Öhrn, författare om Minigänget:

“Idag fick jag riktigt finpost: den fjärde delen om Isa och Minigänget som heter Stallbästis. Jag törs faktiskt garantera att den här är bra, för övriga tre böcker i serien har varit helt underbara. Vad är det då jag tycker är så bra med just den här serien? Jo, den är som att kliva in i ett universum av hästar och stallmys. Som att var man än vänder sig, så möts man av en varm mule eller ett mjukt gnäggande. Sedan händer det en väldans massa i dessa böcker och emellanåt blir det ganska otäckt. Kanske är det en perfekt blandning av ljus och mörker? Av mys och skräck? Läs dem!

Angelica Öhrn,

författare till bland andra böcker om Julia och Chamir samt redaktör för kontot @hastbokhyllan på instagram